Posted by: RI | October 1, 2012

La inceput de competitie

Anul 2012 a fost puţin diferit în ceea ce priveşte activitatea competiţională.

Pentru prima oară în calendarul competiţional au fost introduse probe precum cea de regularitate ori proba utilitară de căutare-salvare în cazul situaţiilor de urgenţă.

Campionatul Naţional 2012 va aduce noi surprize, legate în special de probele competiţionale, care vor fi din catalogul Probelor Campionatului Mondial de Paramotor.

Astfel, sperăm în armonizarea probelor naţionale cu cele mondiale, precum şi într-o evoluţie sportivă spre obţinerea unor echivalenţe mondiale.

Campionatul Naţional se va desfăşura ca şi pâna acum pe Aerodromul Sânpetru.

Infrastructura – hangarul şi pista, precum şi cazarea, vor fi susţinute ca de obicei de Aeroclubul României, cupele, medaliile şi diplomele vor fi acordate de Federaţia Aeronautică Română iar masa va fi asigurată de câţiva oameni deosebiţi pe care putem să îi numim fără ezitare prietenii noştrii.

Sperăm ca vremea va ţine cu noi, iar cel mai bun dintre piloţi să câştige.

Advertisements

Responses

  1. Ne bucuram ca am putut participa la un asa frumos si reusit campionat de paramotor. Cu toata raspunderea trebuie subliniat faptul ca eforturile organizatorilor au fost maxime, recunoscand totodata talentul de necontestat atat pe plan national cat si international al concurentilor care si-au adus aportul intr-un mod exemplar. Asteptam si alte momente inaltatoare, si ne bucuram ca ne putem numara printre prietenii domniei voastre domnule Rites Ionut, iar prietenului nostru Nik Aleman ii asteptam in contiunuare sprijinul! Felicitari pentru toate eforturile pe care le-ati facut!
    Aurelian C

    • Merci de aprecieri, dar trebuie spus ca efortul nu a fost singular, au participat multi oameni de bine, si, fara falsa modestie, fara Adi Buzan si altii nu am fi facut mai nimic. Esti un domn oricum. Si, ca fapt divers, Nik s-a simtit atat de bine intre noi incat probabil ne va infia 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: